...QUI OBSERVA EN LLIBERTAT, HI PARTICIPA EN REALITAT... ... creativitat i espiritualitat... ( http://www.whohub.com/ramonjah )

Dades personals

La meva foto
Tot el que vull dir, és el cor que ho diu... La vida humana, la fem molt complicada... Sembla, que en el fons, tothom, cerquem el mateix: despertar en nosaltres aquell qui és real, autèntic... aquell qui som pel Qui És U, per Déu mateix... Trobar el nostre lloc, aquí, trobar la persona que som... encara que cadascú a la seva manera i segons les creences pròpies... Aquesta recerca del real, ens demanda de fer un treball interior de deixar fluir la natura original que és, i un treball mental de clarificar, asserenar, i aquietar la nostra ment, també de pacificar el nostre cor i vitalitzar el nostre cos. "Omplir" de consciència tot el nostre viure. "Buidar-se" de tot sentit de possessió... Tota aquesta disciplina de les idees, dels sentiments i de les energies, esdevé una preparació bàsica i excel·lent per respondre amb eficàcia al nostre món concret de cada dia. Personalment, sento que tota disciplina ha de ser entesa com un viure integrat, més que com una tècnica. Clar que la ment necessita d'un ordre i d'una concentració, per funcionar bé... retornar a l'estructura global essencial de si... i algun dia, per sorpresa, tota separtivitat, desapareixerà... Salut...amics.

Seguidors

dimarts, 7 d’abril de 2009
...entrar i eixir de l'existència...en cada respiració...
Pare nostre del Cel del Ser...
000-SER: ...del tot invisible...
012...del tot, Consciència pura original...
011...del tot, Comunitat del Cel del ser...
010...del tot, Centrament vital espiritual...

CAP:
009...el cap que és, mira lliurement.
008...el cap que coneix, com és conegut.
007...el cap que s'adona, com n'és vitalitzat.

COR:
006...el cor que escolta...escolta.
005...el cor que estima...estima.
004...el cor que fa...fa.

COS:
003...cos mental...que estima.
002...cos emocional...que escolta.
001...cos físic-vital...que n'és conscient.

...

ramonjah: SALUT-SHALOM-SALAM.

...

Medjugorge, Missatge del 02 d'Octubre del 2009
Santa Maria Verge:
"Estimats fills, mentre us miro, el meu cor se m'encongeix del dolor. On aneu fills meus...?
Esteu tan immersos en el pecat que no sabeu aturar-vos...?Us justifiqueu amb el pecat i vivint en ell... Agenolleu-vos davant de la creu i mireu al meu Fill. Ell ha derrotat el pecat i ha mort, perquè vosaltres, els meus fills, pugueu viure. Permeteu-me d'ajudar-vos, perquè no moriu, sinó que visqueu per sempre amb el meu Fill. Gràcies "

Medjugorge, Missatge 02-juliol del 2009
Santa Maria Verge:
"Estimats fills Jo us crido perquè necessito de vosaltres. Necessito cors preparats per un amor immens.
Necessito de cors no recarregats per la vanitat.
De cors que estan preparats per voler com ha volgut el meu Fill, que estan preparats per sacrificar-se com Ell s'ha sacrificat pel meu Fill. Sí, necessito de tots vosaltres.
Per poder venir amb mi...heu de perdonar-vos entre vosaltres mateixos, perdoneu els altres i adoreu al meu Fill.
També adoreu-lo pels que encara no l'han conegut, i pels que no ho volen. Per això necessito de vosaltres, per això us parlo directament al cor. Us dono les gràcies. "


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada